پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: ظرفیت تولیدی نیروگاه های خورشیدی خراسان شمالی از ۲۷۰۰ کیلووات فراتر رفت
ایسنا/خراسان شمالی مدیرعامل شرکت برق خراسان شمالی گفت: ظرفیت تولیدی نیروگاه های خورشیدی استان از ۲۷۰۰ کیلووات فراتر رفت.
حسن چاهی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با احداث یک نیروگاه جدید ۲۰ کیلوواتی دیگر، مجموع ظرفیت تولیدی نیروگاه های خورشیدی خراسان شمالی به بیش ار ۲۷۰۰ کیلووات رسید.
وی افزود: با هدف فرهنگ سازی در بخش انرژی های تجدید پذیر و هم چنین توسعه پایدار، این شرکت اقدام به نصب و راه اندازی نیروگاه خورشیدی دیگری به ظرفیت ۲۰ کیلووات در ساختمان ستادی خود کرد.
چاهی با بیان اینکه برای احداث این نیروگاه ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال اعتبار تخصیص داده شد، افزود: برای اجرای این سامانه، ۸۰ پنل خورشیدی و یک دستگاه اینورتر نصب شد، تا با راه اندازی آن ۲۰ کیلووات انرژی الکتریکی تولید کند.
وی با اشاره به اینکه با احداث این نیروگاه، مجموع ظرفیت نیروگاه های انرژی خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق استان به ۱۳۰ کیلووات رسیده است، تاکید کرد: این سامانه در تمام شبانه روز اقدام به تولید انرژی کرده و معادل ۲۰ درصد برق مصرفی این شرکت را تامین و مازاد تولید را به شبکه سراسری برق تزریق می کند.
این مقام مسئول با بیان اینکه نصب سامانه های خورشیدی موجب کاهش هزینه و تلفات انرژی می شود، افزود: خوشبختانه با توجه به بالا رفتن آگاهی شهروندان نسبت به مزایای استفاده از انرژی خورشیدی، درخواست های زیادی برای احداث این سامانه ها و خرید انرژی آن توسط وزارت نیرو شده است که در همین راستا، همه شهروندان می توانند از مزیت های اقتصادی این نیروگاه ها بهره مند شوند.
وی به مزایای راه اندازی نیروگاه های خورشیدی در پشت بام خانه ها پرداخت و افزود: جلوگیری از هدر رفتن منابع، تامین انرژی در حجم بالا برای مصارف مختلف از جمله تجاری و صنعتی، کاهش هزینه ها، کمک به حفاظت از محیط زیست و غیره از دیگر مزایای راه اندازی نیروگاه خورشیدی است.
مدیرعامل شرکت برق خراسان شمالی یادآور شد: ۱۰۰ نیروگاه خانگی مورد حمایت این شرکت در استان دست احداث است.
انتهای پیام
بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.
لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « ظرفیت تولیدی نیروگاه های خورشیدی خراسان شمالی از ۲۷۰۰ کیلووات فراتر رفت » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.
( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)
دیدگاهتان را بنویسید