پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: حضور ۳۰ مجموعه فناور از ۱۲ کشور در نشست «استپ»/تولید تجهیز پزشکی ایرانی در هند
دبیر بخش فناوری نهمین نشست استپ با اشاره به برگزاری نهمین دوره این نشست از ۸ مهر ماه امسال، گفت: برگزاری جلسات تبادل فناوری یکی از بخشهای این نشستها است که در دوره قبل با سرمایهگذاریهای صورت گرفته، دستگاه نارسایی قلبی کودکان ساخت ایران در کشور هند به تولید میرسد.
به گزارش ایسنا، میلاد صدرخانلو در نشست خبری نهمین دوره نشست تبادل فناوری (استپ) که امروز در محل ساختمان معاونت علمی ریاستجمهوری برگزار شد، با اشاره به برگزاری نهمین نشست تبادل فناوری از ۸ تا ۱۲ مهر ماه سال جاری، افزود: این دوره از نشست استپ با محوریت ۵ موضوع «زیستبوم علم و فناوری»، «سلامت (با تمرکز بر حوزه فرآوردههای دارویی)»، «نرمافزار (با تمرکز هوش مصنوعی)»، «محیط زیست» و «انرژیهای نو» برگزار میشود.
وی ادامه داد: این نشست با حضور ۳۰ مجموعه فناور از ۱۲ کشور ترکیه، پاکستان، مالزی، اندونزی، بنگلادش، نیجریه، مصر، کویت، عمان، اردن، عراق و پاکستان میزبان دانشمندان خواهد بود، ضمن آنکه شرکتهای ایرانی متناظر مجموعههای فناور خارجی نیز در این نشست با هدف تولید مشترک، انتقال دانش و فناوری و بهروزرسانی کسب و کارها حضور دارند و نشستهای مشترکی با این واحدها خواهند داشت.
صدر خانلو خاطر نشان کرد: در این دوره با برگزاری چندین نشست شرکتهای بزرگ و صنعتی در بخش ارائه نیازها حضور دارند تا نیازهای خود را در حضور دانشمندان و فناوران حاضر، ارائه دهند؛ همچنین شرکتهای داخلی نیز به ارائه دستاوردهای خود میپردازند.
دبیر بخش فناوری نهمین نشست استپ با بیان اینکه دانشمندان مدعو در آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) نیز به عنوان مستمع حضور دارند، اظهار کرد: جلسات کسب و کار (B2B) بین شرکتهای متناظر ایرانی و خارجی از دیگر برنامههای این نشست به شمار میرود.
وی با اشاره به دستاوردهای سالهای گذشته، خاطر نشان کرد: در دوره قبل دستاورد بزرگی در نشست B2B داشتیم و طی آن سرمایهگذاری خوبی برای تولید دستگاه شناسایی نارسایی قلب نوزادان تولید شده در یکی از شرکتهای فناور ایران با طرف هندی صورت گرفت تا این تجهیز حوزه پزشکی در کشور هند به تولید برسد.
صدرخانلو ادامه داد: در حال حاضر تولید این محصول در کشور هند در مراحل اخذ تاییدیهها است و بهزودی به تولید خواهد رسید.
به گزارش ایسنا، نهمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری (science and technology exchange program) به اختصار استپ همزمان با آیین اعطای پنجمین دوره جایزه مصطفی (ص) از هشتم تا دهم مهر ماه برگزار میشود. تاکنون هشت دوره نشست استپ برگزار شده است. اولین دوره نشست استپ در سال ۹۴ همزمان با نخستین دوره جایزه مصطفی(ص) در تهران، دومین دوره سال ۱۳۹۵ در دانشگاه یو پی ام مالزی، سومین دوره همزمان با اعطای دومین دوره جایزه مصطفی (ص) سال ۱۳۹۶ در تهران با حضور ۹۰ دانشمند از ۲۵ کشور در دانشگاههای مختلف تهران، اصفهان و مشهد برگزار شد.
بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) متولی اهدای جایزه مصطفی (ص)، یک جایزه علم و فناوری ایرانی است که هر دو سال یک بار به دانشمندان برتر جهان اسلام اعطا میشود. این جایزه به نام نبی مکرم اسلام (ص) و به دلیل تأکید بسیار آن حضرت بر علمآموزی، به نام یکی از القاب آن حضرت یعنی مصطفی (ص)، به معنای برگزیده نامگذاری شده است. اعطای جایزه کنز برای دانشمندان جوان جهان اسلام زیر ۴۵ سال، برگزاری مسابقه دانشآموزی نور و نشستهای استپ بخشی از فعالیتهای این بنیاد است.
پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) روز دهم مهرماه ۱۴۰۲ در اصفهان برگزار خواهد شد. این نخستین بار است که جایزه مصطفی (ص) خارج از تهران برگزار میشود.
انتهای پیام
بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.
لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « حضور ۳۰ مجموعه فناور از ۱۲ کشور در نشست «استپ»/تولید تجهیز پزشکی ایرانی در هند » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.
( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)
دیدگاهتان را بنویسید