اختصاص ۳۲۴ هزار میلیون ریال برای بازسازی بافت فرسوده زاهدان و زابل

پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: اختصاص ۳۲۴ هزار میلیون ریال برای بازسازی بافت فرسوده زاهدان و زابل

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: امسال ۳۲۴ هزار میلیون ریال برای بازسازی ۵۱ واحد مسکونی واقع شده در بافت فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی شهرهای زاهدان و زابل تخصیص یافت.

ابوالفضل مهدیار در گفت و گو با ایسنا، افزود: این میزان اعتبار از محل تملک دارایی سرمایه‌ای، شرکت بازآفرینی شهری ایران، کمک به سکونتگاه های غیررسمی، بافت فرسوده و بهسازی و نوسازی تخصیص داده شد.

وی ادامه داد: کاهش فقر شهری با رویکرد توانمندسازی ساکنان محدوده‌های بافت فرسوده و پیشگیری ‌از بازتولید فقر در این محدوده‌ها، ارتقای تاب‌ آوری شهری و تجهیز و مقاوم‌ سازی شهرها در مواجهه با سوانح، ارتقای هویت، حس تعلق مکانی و حفاظت از ارزش‌ها در محدوده‌ها و محله‌های هدف، تحقق حکمروایی شهری در برنامه بازآفرینی شهری در راستای ارتقای انسجام اجتماعی ساکنان و مالکان محله‌ها از اهداف بازآفرینی شهری در بافت های فرسوده است.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: در این راستا برای هر سازنده مسکن در بافت های فرسوده پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات لحاظ شده است.

وی افزود: هر متقاضی که علاقه مند به ساخت و ساز مجدد منازل مسکونی خود در این بافت ها باشد می‌تواند از تسهیلات بانکی مذکور استفاده کند.

مهدیار تاکید کرد: علاقه مندان برای دریافت این تسهیلات باید در سایت بازآفرینی شهری به نشانی saman.mrud.ir یا همان سایت طرح جامع طرح های حمایتی مسکن مراجعه کنند.

وی بیان کرد: افراد پس از مراجعه به این سایت وارد گزینه تسهیلات ساخت – بافت فرسوده شده و بخش خود مالکی بافت فرسوده را انتخاب کرده و فرم ها را تکمیل می‌کنند.

معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از طریق این سایت افرادی که فرم های مورد نیاز را تکمیل کرده‌اند برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی می‌شوند.

انتهای پیام

بروزترین اخبار مسکن و ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.

لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « اختصاص ۳۲۴ هزار میلیون ریال برای بازسازی بافت فرسوده زاهدان و زابل » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.

( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *