پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: ترویج الگوی کشت گیاهان کم آب بر در آذربایجانغربی ضروری است
ایسنا/آذربایجان غربی استاندار آذربایجانغربی بر لزوم کشت گیاهان کم آب بر از جمله پسته و گردو در استان تاکید کرد و یادآور شد: کشت پسته ضمن اینکه میتواند باعث کاهش زیاد مصرف آب در استان شود، در مقایسه با محصول سیب نیز ۱۲ برابر ارزش افزوده برای کشاورزان به دنبال خواهد داشت.
محمدصادق معتمدیان امروز ۲۳ خرداد ماه در جلسه بررسی روند اجرایی مصوبات سفر شهرستانی به پلدشت، بر تعمیم و ترویج الگوی کشت گیاهان کم آب بر از جمله پسته و گردو در استان تاکید کرد و افزود: با توجه به آب و هوا و خاک مناسب استان برای کشت گردو و پسته، این الگوی کشت میتواند ضمن ایجاد فرصتهای جدید اشتغال در حوزه بخش کشاورزی، موجب بهبود وضعیت معیشت مردم به ویژه کشاورزان شود.
وی با بیان اینکه اعتبارات مورد نیاز برای تحقق تمامی وعدههای داده شده در مصوبات دور اول سفر شهرستانی به پلدشت، تامین میشود، افزود: بسیاری از مصوبات دور اول سفر شهرستانی به پلدشت به اتمام رسیده و در ادامه مصوبات باقیمانده که بر اساس نظریه های کارشناسی و اولویتها و مطالبات بحق مردم تصویب شدهاند، اجرایی میشود.
معتمدیان همچنین با اشاره به اینکه اجرای تمامی پروژههای اقتصادی و عمرانی، در راستای بهرهبندی مردم منطقه اجرایی شده، خاطرنشان کرد: در راستای افزایش تولید و سرمایهگذاری و همچنین افزایش درآمدهای مردم، زمینه سرمایهگذاری و مشارکت آنان در پروژههای اقتصادی و به ویژه در حوزه شیلات و کشاورزی فراهم میشود.
استاندار آذربایجانغربی به اجرای موفق طرح باغ پسته یکپارچه هوشمند در پلدشت نیز اشاره کرد و افزود: با همکاری منطقه آزاد ماکو در حوزه شیلات و کشاورزی و بهرهگیری از توان علمی و تجربیات سرمایهگذار باغ پسته، روند سرمایهگذاری مردم در حوزه کشاورزی راهبری میشود تا مردم و کشاورزان بهویژه تعاونیهای کشاورزی بتوانند در زمینه کشت محصولات باغی کم آب بر از جمله پسته و گردو فعالیت کنند.
معتمدیان همچنین با تاکید بر فعال شدن طرحهای حوزه مسکن روستایی و شهری، اضافه کرد: رونق احداث مسکن میتواند موجب تحول اقتصادی در منطقه شده و ضمن ایجاد فرصتهای اشتغال، زمینه تثبیت روستاییان در مناطق روستایی و بازگشت آنان از شهرها به روستاها را فراهم سازد.
وی در ادامه با اشاره به افتتاح طرح پروژه سرمایهگذاری باغ یکپارچه هوشمند پسته، افزود: این طرح از نظر وسعت و هوشمندی در کشور بینظیر بوده و ضمن سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد تومانی به روز شده و ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر از افراد بومی و محلی، الگوی مناسبی از تغییر الگوی کشت در منطقه ارائه کرده است.
انتهای پیام
بروزترین اخبار مسکن و ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.
لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « ترویج الگوی کشت گیاهان کم آب بر در آذربایجانغربی ضروری است » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.
( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)
دیدگاهتان را بنویسید