ازنامناسب بودن بازار آهن«شادآباد»تا لزوم ورود جدی به معضل شن چاله‌ها و وضعیت فرونشست درمنطقه ۱۸

پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: ازنامناسب بودن بازار آهن«شادآباد»تا لزوم ورود جدی به معضل شن چاله‌ها و وضعیت فرونشست درمنطقه ۱۸

تعدادی از اعضای شورای شهر تهران نظرات خود را در خصوص بازدید اخیرشان از پروژه‌های منطقه ۱۸ بیان و بر لزوم ورود جدی به معضل شن چاله‌ها و وضعیت فرونشست در منطقه ۱۸ تأکید کردند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران صبح امروز در جلسه شورای شهر تهران بار دیگر بررسی وضعیت منطقه ۱۸ شهرداری تهران را روی میز بررسی قرار دادند و مهدی پیرهادی با اشاره به بازدید اخیرش از این منطقه به همراه نرگس معدنی پور رئیس کمیته فرهنگی و نرجس سلیمانی رئیس کمیسیون حقوقی، گفت: اخیرا به همراه دو رئیس کمیسیون از منطقه ۱۸ بازدید کردیم که خوشبختانه باید بگویم شهردار منطقه تلاش خوبی در راستای تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در حریم این منطقه انجام داده است و اجازه نداده که تخلفات گسترده شود اما لازم است که مرز حریم برخی مناطق مشخص شود.

وی با بیان اینکه کارگاه‌ها و صنایع مزاحم از دیگر چالش‌های منطقه ۱۸ هستند، گفت: آلودگی‌های محیط زیستی و صوتی این کارگاه‌ها به ویژه بازار آهن شادآباد بر زندگی مردم تاثیر منفی گذاشته است و این در حالیست که ایمنی این بازار نیز مناسب نیست و می‌تواند معضلات جدی را برای ساکنان این منطقه ایجاد کند.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به معضل شن چاله‌ها در منطقه ۱۸، ادامه داد: برخی شن چاله‌ها عمق ۹۰ متری دارند و در نزدیکی منطقه مسکونی واقع شده و وضعیت بسیار نامناسبی را دارند که در مواقع بحرانی همچون زلزله می‌تواند خطرآفرین باشد. لذا درخواست می‌شود که شهرداری ورود جدی‌تری به این مسئله داشته باشد و در خصوص عبور خط راه آهن تهران اهواز باید به آلودگی‌های صوتی‌، زیست محیطی و عدم ایمنی آن اشاره کنم که لازم است وزارت راه و شهرسازی در این زمینه چاره اندیشی کند.

پیرهادی با تاکید بر اینکه این منطقه تنها ۷۹ دستگاه اتوبوس دارد و از سایر مدل‌های حمل و نقلی نیز محروم است، گفت: شش ساختمان بحرانی در منطقه ۱۸ داریم که از این تعداد دو موردش بیمارستان است که باید از سوی شهرداری و سایر نهادها برای ایمن سازی این ساختمان‌ها اقدام شود.

وی ضمن هشدار نسبت به وضعیت فرونشست در منطقه ۱۸ گفت: ۷۷ درصد شبکه فاضلاب این منطقه اجرا شده و مابقی هنوز اجرایی نشده است که وضعیت مناسبی ندارد.

نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی نیز با اشاره به وضعیت فرهنگی منطقه ۱۸ گفت: اجرای پروژه‌های فرهنگی این منطقه در پیشرفت ۹۹ درصدی است اما مهم آن است که باید ساختار فرهنگی و اجتماعی در مناطق اصلاح شود و دستورالعمل برنامه‌های فرهنگی همچون برگزاری عید غدیر و جشنواره‌های تابستانی از مدت‌ها پیش ابلاغ شود که هنوز این مهم رخ نداده است.

در ادامه نرجس سلیمانی نیز با بیان اینکه در منطقه ۱۸ تلاش‌های خوبی صورت گرفته و با ابرچالش‌هایی مواجه هستیم که از مقیاس منطقه ۱۸ فراتر است، گفت: باید چاره‌ای برای حل مشکلات این منطقه اندیشیده شود.

در ادامه ناصر امانی با بیان اینکه در خصوص فرونشست باید کمیسیون حمل و نقل شورای شهر اقدامی انجام شود، گفت: ما شنیده‌ایم که لایحه‌ای آماده شده اما نگرنی‌ها در این خصوص وجود دارد و باید اقدامات لازم را سریعتر انجام دهیم.

پرویز سروری نیز با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های مدیران جهادی میدان محور بودن آنها است، گفت: حضور میدانی مدیران منجر به حل مشکل پروژه شهید بروجردی شد و اگر این اتفاق نمی‌افتاد شاید مشکلات این پروژه حل نمی‌شد.

جعفر تشکری هاشمی نیز با بیان اینکه قابلیت جمعیت پذیری منطقه ۱۸ موضوع خطرناک و جدی است و باید در خصوص پروژه‌های انبوه سازی مسکن به ویژه در مناطق جنوبی حساسیت داشته باشیم، گفت: ظرفیت زیست محیطی تهران تمام شده و هیچ ظرفیتی برای افزایش جمعیت تهران وجود ندارد و باید چاره اندیشی شود.

آقامیری نیز با بیان اینکه پروژه شهید بروجردی نهایتا تا اواسط مرداد ماه به بهره برداری می‌رسد، گفت: لایحه فرونشست در اسفند ماه تصویب شد و در هفته‌های اخیر نیز ایرادات حقوقی و شکلی آن برطرف شد و روز شنبه گذشته به مجلس ارسال شد.

انتهای پیام

بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.

لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « ازنامناسب بودن بازار آهن«شادآباد»تا لزوم ورود جدی به معضل شن چاله‌ها و وضعیت فرونشست درمنطقه ۱۸ » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.

( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *