پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: اصفهان در زمینه تجارت، علم، صنعت و گردشگری غنی و آماده تعامل است
ایسنا/اصفهان عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان گفت: اصفهان همه ظرفیتها را در کنار یکدیگر دارد و آمادگی داریم در اتاق بازرگانی روابط خوبی با کشورهای دیگر برقرار کنیم.
محمدرضا گلاحمد، بعد از ظهر امروز (دوشنبه- ۱۹ تیر ماه) در نشست بررسی نقش تشکلهای اقتصادی در دیپلماسی تجاری که در ادامه سلسله برنامههای نخستین کنگره بینالمللی دیپلماسی ملل در محل اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، در خصوص ظرفیتهای این استان برای تعامل با دیگر کشورها اظهار کرد: اصفهان با حدود ۱۰۰ هزار کیلومتر مربع وسعت و نزدیک به ۵ میلیون نفر جمعیت، ظرفیت و توان بالایی در کارخانهجات، آهن و محصولات وابسته، پتروشیمی، نفت، صنایع لبنی، تخم مرغ، عسلهای طبیعی و فرش دستباف دارد که از مهمترین محصولات صادراتی هستند.
وی افزود: فرش ایران با تمام تحریمها جایگاه ویژهای در دنیا دارد صادر میشود. اصفهان همچنین رتبه اول حمل و نقل، رتبه اول تولید سنگ، صنعت فولاد، صنعت نساجی، معدن طلا وصنعت طلا و جواهر را نیز در اختیار دارد تا از این شهر نه تنها به عنوان یک موزه شهری بوده، بلکه از لحاظ صنعتی و علمی نیز توجه ویژهای شود.
گلاحمد درباره نمایشگاه بینالمللی اصفهان تصریح کرد: با توجه به صنایع بسیار زیاد و تولیدات متنوع، بزرگترین نمایشگاه بینالمللی با ۱۵ هزار متر مربع فضای ساختمانی و ۳۰ هزار متر مربع فضای بیرونی در اصفهان بنا شد تا فرصتی در اختیار بازرگانان قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی اصفهان یکی از سهامداران عمده نمایشگاه اصفهان است، گفت: فرآیندها و پیشنهادهای خوبی برای حضور هیئتهای تجاری خارجی داشته و در مقابل انتظار داریم در کشورهای حاضر در این جلسه نیز شرکت کنیم.
این عضو اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان تاکید کرد:اصفهان با سهم ۵.۸ درصدی از GDP، در رتبه هفتم کشور قرار دارد و شرکت فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین تولیدکننده فولاد در خاورمیانه ۷۰ درصد فولاد کشور را تولید میکند.
او ادامه داد: شرکت پالایش نفت اصفهان نیز سهم ۲۳ درصدی از فرآوردههای نفتی دارد. همچنین صنعت نساجی از دیرباز در اصفهان رواج داشته و ۴۰ درصد از کارخانههای نساجی کشور در اصفهان هستند.
گلاحمد از قرارداد خواهرخواندگی اصفهان با ۱۷ شهر دنیا در زمینه فرهنگی و توریستی خبر داد و گفت: ۱۴۸۲ جاذبه گردشگری در اصفهان وجود دارد و طبیعت چهارفصل آن جذابیت ویژهای برای گردشگران دارد.
او خاطرنشان کرد: اصفهان مایل است با کرواسی و روسیه و سایر کشورها در زمینه گردشگری ارتباط برقرار کند. اگر سفیر کرواسی بتواند فرآیندی را برای توسعه گردشگری ایجاد کند، نه تنها بازده گردشگری مفیدی دارد برای تجار نیز مفید است. ما در اتاق بازرگانی تضمین میدهیم اگر خط هوایی برقرار شود از ظرفیت کامل آن استفاده خواهد شد.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان همچنین یادآور شد: در اصفهان بیش از ۱۷۹ واحد دانشگاهی و علمی، سه پارک علمی فناوری وجود دارد که در برقراری دیپلماسی علمی میتواند ایفای نقش کند. از این رو به دنبال ارتباط دوطرفه علمی با کشورهای دیگر هستیم.
او در پایان افزود: در هر یک از شهرهای دنیا ممکن است یک یا چند مورد از این ویژگیها وجود داشته باشد اما در اصفهان همه این ظرفیتها در کنار یکدیگر قرار دارد. بنابراین در صورتی که طرفهایی را به ما معرفی کنید آمادگی داریم در اتاق بازرگانی روابط خوبی با کشورهای شما برقرار کنیم.
انتهای پیام
بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.
لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « اصفهان در زمینه تجارت، علم، صنعت و گردشگری غنی و آماده تعامل است » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.
( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)
دیدگاهتان را بنویسید