پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: پیگیری راهاندازی پردیس کشاورزی و صنایع غذایی در خوزستان
ایسنا/خوزستان رئیس پارک علم و فناوری خوزستان از پیگیری راهاندازی پردیس کشاورزی و صنایع غذایی در استان خبر داد.
دکتر محمد راضیجلالی در نشست معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با روسای دانشگاههای خوزستان که امروز (۲۵ تیرماه) در اهواز انجام شد، اظهار کرد: پارک علم و فناوری خوزستان در سال ۸۸ تاسیس شد و در سال ۹۱ از ردیف بودجه دانشگاه شهید چمران اهواز مستقل شد و در حال حاضر نیز حدود ۴۰۰ شرکت در حوزههای مختلف دارد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: ۱۳۰ شرکت از ۴۰۰ شرکت موجود، دانش بنیان هستند که برای تکمیل زنجیره ارزشی برنامههای خوبی دارند.
راضیجلالی گفت: ظرفیتهای عظیمی در استان خوزستان به تناسب توسعه صنایع داریم اگرچه توجه بیشتر در بالادست است و زنجیره ارزشی کمتر مورد توجه بوده است.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان ادامه داد: در اجرای برنامههای مختلف مانند طرح دستیار فناور با دانشگاه ارتباط خوبی داریم و این طرح، رضایت دانشجویان را به دنبال داشته است.
وی با اشاره به احداث پردیس کشاورزی و صنایع غذایی در استان خوزستان یادآور شد: این پردیس توسط دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان راهاندازی خواهد شد و در مجموعهای قرار دارد که ۲۸۵ ساختمان دارد؛ این فضا قبلا شهرک بوده و اکنون قرار است به پردیس تبدیل شود و فضای خوب و زیرساخت بسیار خوبی برای توسعه گلخانهها و دسترسی خوبی به آب و برق دارد.
راضیجلالی ادامه داد: به غیر از دانشگاهها، با مجموعههای دیگری از جمله سازمان فنی و حرفهای نیز در ارتباط هستیم. در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز، سوله ۳ هزار متری در اختیار پارک است که در حوزه زیست فناوری در اختیار پارک قرار میگیرد. به تازگی نیز با سازمان آب و برق قرارداد بسته شده است تا از ظرفیت صنایع مرتبط استفاده شود. تلاش کردیم واحدهای R&D را در مجموعهها مستقر کنیم و به این منظور با شرکتهای نفت و گاز اروندان، نورد اهواز و آب غدیر رایزنی شده است تا مراکز پارک در این مجموعهها مستقر شوند.
وی با اشاره به اهمیت اقتصاد دریا و ظرفیت استان خوزستان در این خصوص گفت: یکی از ظرفیتهایی که مغفول مانده، اقتصاد دریا است. دو جلسه در نهاد ریاست جمهوری در این خصوص برگزار شد و سند توسعه اقتصاد دریا تقریبا نهایی شده و به استانهای دریایی شامل بوشهر، خوزستان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان در جنوب و گلستان، گیلان و مازندران در شمال ابلاغ خواهد شد.
رئیس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: شرکت کشتیسازی اروندان به عنوان بزرگترین شرکت کشتیسازی کشور مطرح است که در خوزستان مستقر است. پیش از جنگ نیز ۶۵ درصد از کالاهای وارداتی به کشور از طریق بندر خرمشهر وارد میشد و ظرفیت گردشگری دریایی نیز وجود داشت و سفرهای کوتاه به کویت و عراق انجام میشد که اکنون نیز در حال انجام است و در صورت ساماندهی میتواند به اشتغال و تولید کمک کند.
وی در پایان تاکید کرد: با ظرفیتی که در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر وجود دارد، به دنبال این بودیم که مجوز پردیس علم و فناوری دریا را بگیریم تا از حضور شرکتهای فناور در این حوزه استفاده کنیم.
انتهای پیام
بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.
لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « پیگیری راهاندازی پردیس کشاورزی و صنایع غذایی در خوزستان » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.
( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)
دیدگاهتان را بنویسید