پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: ۴۹ درصد جمعیت شهری و روستایی اسدآباد بیمه تأمیناجتماعی هستند
ایسنا/همدان رئیس اداره تأمین اجتماعی شهرستان اسدآباد گفت: از جمعیت ۱۰۰ هزار نفری اسدآباد، ۴۸ هزار و ۲۵۱ نفر معادل ۴۹ درصد جمعیت شهری و روستایی این شهرستان تحت پوشش بیمه اجتماعی بوده و از خدمات و حمایت های این سازمان بهرهمند هستند.
کمال شعبانی در گفتوگو با ایسنا، افزود: ۱۴ هزار و ۷۰۷ نفر بیمهشده اصلی، ۲۵ هزار و ۸۴۳ نفر بیمهشده تبعی، ۳۶۲۵ نفر مستمریبگیر و ۴۰۷۶ نفر تبعی مستمریبگیر هستند.
وی ادامه داد: از بیمهشدگان اصلی، ۸۱۸۹ نفر بیمهشده اجباری، ۱۹۳ نفر اختیاری، ۱۴۷۳ نفر مشاغل آزاد، ۱۲۳ نفر بیمه بیکاری، ۲۵۶۲ نفر از رانندگان، ۲۵۴۳ نفر کارگر ساختمانی، ۱۶۸ نفر قالیباف، ۱۶۱ نفر زنان سرپرست خانوار، ۱۳۶ نفر مددجویان کمیته امداد، ۶۹ نفر کارفرمای کارگاه صنفی و ۶۱ نفر خادمان مساجد و مابقی را نویسندگان، باربران، زنبورداران و مربیان مهدکودک شامل شدهاند.
شعبانی با بیان اینکه یک درصد از بیمه شدگان اصلی تحت پوشش تأمین اجتماعی اسدآباد را زنان سرپرست خانوار تشکیل داده اند، خاطرنشان کرد: تأمین اجتماعی شعبه اسدآباد از تیرماه سال گذشته تاکنون افزون بر ۳۰۱ میلیون تومان کمک هزینه ازدواج به افراد تحت پوشش پرداخت کرده است.
وی در ادامه از پرداخت بیش از ۱۷۳ میلیارد و ۴۹۶ میلیون تومان به بیمه شدگان و مستمریبگیران تحت پوشش این شهرستان از تیرماه سال گذشته تا خردادماه امسال خبر داد و گفت: این میزان پرداختی در زمینه هایی چون ۲۲۵۲ بازنشسته تأمین اجتماعی، ۲۴۴ ازکارافتاده، ۱۱۲۹ بازمانده، ۲۲۲۵ عائلهمندی، ۱۸۲۸ اولاد، ۶۲ کمک هزینه ازدواج، ۱۲۳ مورد مقرری ایام بیکاری، ۱۸۰ مورد غرامت دستمزد ایام بارداری، ۱۸ کمک هزینه کفن و دفن و ۸۷۲ غرامت دستمزد بیماری، اروتز، پروتز و هزینه سفر بوده است.
شعبانی با بیان اینکه افزون بر ۱۶۶ میلیارد تومان پرداختی به بیمهشدگان در زمینه بازنشسته، ازکارافتاده، حق اولاد، عائله مندی و بازمانده داشته ایم، افزود: واحد بازرسی شعبه تأمین اجتماعی اسدآباد از تیرماه سال گذشته تا خردادماه امسال از ۲۴۹۱ کارگاه فعال و شرکت های تابعه شهرستان ۵۹۶۶ مورد برای یک تا سه بار مراجعه و بازرسی انجام داده است.
وی میزان پرداختی عیدی به بیمهشدگان تحت پوشش شهرستان را طی مدت فوق افزون بر شش میلیارد و ۲۳۶ میلیون تومان اعلام کرد و یادآور شد: رسیدگی به ۶۷ جلد پروندههای کارفرمایان در هیأت تشخیص مطالبات با حضور نمایندگان، کارفرمایان و کارگران، تقسیط بدهی ۱۵۸ نفر از کارفرمایان و ۱۲۵ نفر از بدهی رانندگان، دریافت ۲۹ هزار و ۸۹۲ مورد معادل ۹۹ درصد لیستهای اینترنتی و ۴۵۹۴ مورد معادل ۹۱ درصد ابلاغ الکترونیک را نیز می توان از اقدامات انجام شده واحد درآمد طی یکسال گذشته دانست.
رئیس اداره تأمین اجتماعی شهرستان اسدآباد با اشاره به سامانه تلفنی و پیام صوتی ۱۴۲۰ و سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۴۲ به عنوان سامانه های ارتباطات و نظارت مردمی تأمین اجتماعی بیان کرد: ثبت سؤالات، ثبت شکایات، رضایت سنجی، ملاقات با مدیران، راهنمای خدمات و اطلاعات مراکز بیمه ای و درمانی از جمله خدمات ارائه شده سامانه تلفنی و پیام صوتی ۱۴۲۰ تأمین اجتماعی است.
وی در ادامه بیان کرد: تمامی صاحبان حرف و مشاغل به عنوان کارفرما و صاحب امتیاز و بهره برداری از یک فعالیت اقتصادی، خدماتی و تولیدی که دارای پرونده مطالباتی در شعب سازمان هستند و حق بیمه کارگران خود را در مهلت مقرر در قانون به موقع پرداخت می کنند، از نظر سازمان خوش حساب محسوب میشوند.
شعبانی خاطرنشان کرد: شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور، شرکت آرد زرین، شرکت شایان صنعت، شرکت تولیدی شنریزی و بتن اسدآباد و آزمایشگاه پاتوبیولوژی پارس از جمله مؤسسات و کارفرمایان خوشحساب شهرستان در راستای پرداخت به موقع حق بیمه کارگران خود طی یکسال گذشته بودهاند.
وی در ادامه با بیان اینکه از یکم اسفندماه سال ۱۳۹۹ تمدید، چاپ و صدور دفترچه درمانی حذف شده و دیگر نیازی به مراجعه حضوری به تأمین اجتماعی برای اینگونه موارد نیست، اظهار کرد: هر یک از بیمه شدگان تأمین اجتماعی میتوانند با استفاده از روشهای شماره گیری کد #۱۴۲۰*۴*و #۱۶۶۶۶* و یا مراجعه به سایت es.tamin.ir استحقاق درمان خود را به صورت آنی استعلام کنند.
شعبانی در رابطه با تأمین اجتماعی دیجیتال با طرح ۳۰۷۰ نیز گفت: در این طرح تبدیل ۳۰ خدمت حضوری به ۳۰ خدمت غیرحضوری برای کاهش سالانه ۷۰ میلیون از ۹۶ میلیون مراجعه حضوری به تأمین اجتماعی با مراجعه به سایت فوق (مرکز ارتباطات و نظارت مردمی ۱۴۲۰، پاسخگوی شبانه روزی) انجام می گیرد.
وی در پایان بیان کرد: پرداخت هدیه ازدواج، حذف مراجعه حضوری فرزندان اناث مستمری بگیران، ابلاغ الکترونیک، ابلاغ مفاصا حساب، استعلام وضعیت دریافت مستمری و بیمه شده، نام نویسی غیرحضوری افراد تبعی توسط بیمه شده، درخواست غیرحضوری تکمیل سوابق، انعقاد قرارداد بیمه اختیاری، دریافت غیرحضوری تعهدنامه و حذف ابلاغ غیرالکترونیک، مشاهده جزئیات محاسبات و گردش حساب ها، دریافت غیرحضوری اعتراض کارفرما، درخواست غیرحضوری حوادث، احتساب سوابق دوران سربازی، درخواست و صدور هوشمند و ابلاغ مفاصاحساب، ارتقاء سامانه دریافت لیست و ارائه میز کار برای اصلاح لیست قبل از ارسال، انعقاد قرارداد مشاغل آزاد، درخواست کمیسیون پزشکی، حذف کاغذ از درآمد، پرداخت کمک هزینه مراسم ترحیم، بیمه بیکاری و درخواست کفالت و بازرسی، برقراری بازنشستگی، پیگیری مطالبات و تقسیط بدهی ها از جمله خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به افراد تحت پوشش خود با مراجعه به سایت است.
انتهای پیام
بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.
لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « ۴۹ درصد جمعیت شهری و روستایی اسدآباد بیمه تأمیناجتماعی هستند » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.
( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)
دیدگاهتان را بنویسید