اعتبارات محیط زیستی افزایش یافته اما باز هم کفاف نمی‌دهد

پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: اعتبارات محیط زیستی افزایش یافته اما باز هم کفاف نمی‌دهد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی گفت: علی رغم رشد مناسب اعتبارات حفاظت محیط زیست نسبت به سنوات گذشته، این تخصیص تنها ۳۰ درصد از نیاز واقعی حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی را مرتفع خواهد کرد.

اسدالله حاتمی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه لازم است با مشارکت فعال همه دغدغه‌مندان محیط زیستی در استان به رفع یا کاهش چالش‌های زیست محیطی کمک کنیم، اظهار کرد: در این راستا به‌تدریج خانه‌های محیط زیست در تمامی شهرستان‌های استان راه‌اندازی خواهد شد.

وی افزود: علاقمندان و دغدغه‌مندان محیط زیست می‌توانند با مراجعه به این خانه‌ها علاوه بر دیدار با مسئولان و کارشناسان حوزه محیط زیست به ارائه پیشنهادات، نظرات و راهکارهای خود در جهت حفاظت هرچه بهتر از محیط زیست بپردازند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی همچنین از اختصاص اعتبارات استانی سال ۱۴۰۲ به حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی خبر داد و گفت:  با ابلاغ اعتبار استانی، مبلغ ۱۵ میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان از اعتبارات استانی سهم حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی شد.

حاتمی ادامه داد: بر اساس این ابلاغ اعتبار و مجوزهای قانونی، اداره کل حفاظت محیط زیست استان مکلف به هزینه کرد این مبلغ اعتبار در حوزه الکترونیکی کردن و پایش هوشمند مناطق، آزمایشگاه، زیرساخت‌های لازم برای گردشگری در پناهگاه حیات وحش و تالاب کجی نمکزار نهبندان، احیاء زیستگاه‌ها و مناطق، ساختمان‌های اداری و تجهیزات مورد نیاز، ساخت و ساز و تعمیر، مرمت و بازسازی و تجهیز پاسگاه‌های محیط بانی خواهد بود.

وی با بیان اینکه براین اساس جلسات با حوزه‌های تخصصی اداره کل برگزار و بر اساس طرح و برنامه‌های ارائه شده از سوی معاونت‌ها و بخش‌های اداره کل، اعتبارات توزیع و کار اجرایی و عملیاتی شدن آن به زودی آغاز خواهد شد، گفت: این اعتبارات از رشد ۹۰ درصدی نسبت به سنوات گذشته برخوردار بوده، اما با توجه به وسعت و گستردگی حوزه فعالیت حفاظت محیط زیست و حجم بالای تکالیف ابلاغی به حوزه محیط زیست، می‌طلبد تا مسئولین امر نگاه ویژه‌تری نسبت به این حوزه داشته باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: این استان به لحاظ پوشش گیاهی و جانوری دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالایی بوده و وسعت مناطق آن و نیز ضرورت جلوگیری از انقراض گونه‌ها و خشک شدن گونه‌های گیاهی می‌طلبد تا برنامه ویژه اعتباری را ببینیم.

انتهای پیام

بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.

لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « اعتبارات محیط زیستی افزایش یافته اما باز هم کفاف نمی‌دهد » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.

( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *