امیدواری برای راه آهن”اقلید به یاسوج با حضور سرمایه‌گذار خارجی/وضعیت سیاه آموزشی بویراحمد

پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: امیدواری برای راه آهن”اقلید به یاسوج با حضور سرمایه‌گذار خارجی/وضعیت سیاه آموزشی بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: راه آهن «اقلید به یاسوج» به عنوان یکی از مطالبات اصلی استان در حال طی مراحل قانونی است و امیدواریم این پروژه ملی با حضور یک سرمایه‌گذار خارجی به نتیجه برسد.

«علی محمد روستا» در جمع خبرنگاران افزود: پروژه‌های نیمه تمام استان از ۴۰ ۵۰ تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. سن سازه معمولا ۵۰ سال است. مدت ۲۰ تا ۱۵ سال یک پروژه نیمه تمام می ماند و افتتاح نمی‌شود نصف عمرش تمام می‌شود.

وی اظهارکرد: پروژه جدید نباید در استان کهگیلویه و بویراحمد تعریف شود تا پروژه‌های نیمه تمام این استان تکمیل شوند.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه طی هفته دولت ۷۲۲ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر پنج هزار میلیارد تومان در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد افتتاح و کلنگ زنی می‌شود، خاطرنشان کرد: از این تعداد پروژه ۵۲۷ پروژه با اعتباری بالغ بر دو هزار و ۳۸۶ میلیارد تومان افتتاح و ۱۹۵ پروژه با اعتبار بالغ بر دو هزار و ۵۸۷ میلیارد تومان کلنگ زنی خواهد شد.

روستا تصریح کرد: نسبت به جمعیت استان رتبه اول پروژه‌های هفته دولت را در سطح کشور داریم.

وی با بیان اینکه بیشترین پروژه‌های افتتاحی با ۱۴۵ پروژه مربوط به حوزه دهیاری‌هاست، ادامه داد: پنج دهیاری دارای کد در سطح استان داشته ایم که این تعداد با پیگیری های صورت گرفته به حدود ۳۱ دهیاری دارای کد رسیده است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در شهرستان مارگون و منطقه زیلایی با وارد کردن نهادهایی در آینده تحولی عظیم ایجاد خواهد شد.

روستا تاکید کرد: راه آهن «اقلید به یاسوج» در حال طی مراحل قانونی است و در مسیر انجام کار قرار گرفته است که امیدواریم این پروژه ملی با حضور یک سرمایه‌گذار خارجی به نتیجه برسد.

وی در خصوص سد آبریز تصریح کرد: استاندار و نمایندگان استان پیگیر هستند که حق‌آبه استان در این خصوص احصا شود.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وضعیت سرانه آموزشی در استان کهگیلویه و بویراحمد اظهارکرد: سرانه آموزشی در شهرستان بویراحمد و شهر یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با توجه به مهاجر پذیر بودن این شهر در وضعیت سیاه قرار دارد.

روستا عنوان کرد: اعتبارات لازم در این خصوص وجود دارد و خیرین نیز برای کمک آماده است اما نیاز به زمین داریم، در صورتی که سه چهار مدرسه در مناطق حومه و حاشیه شهر یاسوج ساخته شود سرانه آموزشی در این شهر بالا می‌رود و کمی از مشکلات این مناطق کاسته می‌شود.

وی در رابطه با طرح نهضت ملی مسکن در استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: طبق آمار و مستندات از بانک‌ها در این خصوص گلایه مند هستم و حداقل همکاری را در حوزه شهری از بانک‌ها دیده‌ام البته همکاری در حوزه روستایی طبیعی است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بانک‌های استان در رابطه با طرح نهضت ملی مسکن باید در پرداختی تسهیلات جلوتر از مردم باشند نه اینکه از آورده مردم برداشت کنند، این وضعیت در خصوص بانک‌ها باید تعیین تکلیف شوند و از عملکرد آنها راضی نیستم.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در خصوص وضعیت شهر یاسوج گفت: سیما و منظر شهری یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد اصلاً مناسب نیست و این شهر مبلمان شهری مطلوبی ندارد البته مقصر یک شخص خاص نیست بلکه میراث‌دار یک انبار از ناهنجاری‌ها در سطح این شهر هستیم.

روستا با انتقاد جدی از کمیسیون ماده ۱۰۰ تاکید کرد: کمیسیون ماده ۱۰۰ محلی برای تخلف و جریمه نیست.

وی اظهارکرد: برخی از مناطق شهر یاسوج از نظر روانی امنیتشان به هم ریخته است به طوری که در کنار خانه یک یا دو طبقه یک ساختمان ۸ طبقه ساخته شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه با تقلیل و کاهش معابر سطح شهر مخالف هستم و نباید چنین چیزی وجود داشته باشد، خاطرنشان کرد: شهری یاسوج به عنوان «پایتخت طبیعت ایران» باید از این بهتر شود.

به گزارش ایسنا، روستا در خصوص پل چهارم بشار یاسوج بیان کرد: این پل برای مردم استان آرزو شده است، حدود ۱۷ میلیارد تومان پیمانکار این پل مطالبه دارد و در حال پیگیری هستیم که این پل با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی طی یک ماه آینده زیر بار ترافیک برود.

انتهای پیام

بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.

لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « امیدواری برای راه آهن”اقلید به یاسوج با حضور سرمایه‌گذار خارجی/وضعیت سیاه آموزشی بویراحمد » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.

( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *