پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: جشنواره حرکت بستری برای کشف ظرفیتهای علمی برتر است
ایسنا/خراسان رضوی رئیس آموزشکده الزهرا مشهد گفت: جشنواره حرکت در جهت شکوفایی استعدادهای شگرف جوان خلاق و اندیشمند ایرانی تلاش دارد تا حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیتهای علمی دانشجویی باشد. بنابراین این رویداد را میتوان بستری برای ایجاد همافزایی و به نمایش گذاشتن ایدهها و کشف ظرفیتهای برتر علمی دانست.
فرزانه حفیظی در ششمین جشنواره دروندانشگاهی حرکت، ویژه دانشگاه فنی و حرفهای، اظهار کرد: ششمین دوره دروندانشگاهی فنی و حرفهای جشنواره حرکت به میزبانی آموزشکده الزهرا در واحد خراسان رضوی آغاز شد. سال گذشته نیز این جشنواره به میزبانی دانشگاه شهید باهنر شیراز برگزار شد.
وی ادامه داد: بدون شک هر مجموعه دانشگاهی در صدر اهداف و رسالتهای خود همواره تلاش میکند تا نسلی آگاهتر و مسئولیتپذیرتر راهی جامعه نماید و این مهم در صورتی تحقق مییابد که به موازات فعالیتهای تعریفشده، حوزه آموزش در جهت بسترسازی متناسب با کلیه نیازهای علمی و فرهنگی دانشجویان و در مسیر رشد استعدادها و اعتلای موقعیت فنی علمی و تخصصی ایشان برنامهریزی دقیق و مدونی داشته باشند.
رئیس آموزشکده الزهرا مشهد عنوان کرد: جشنواره حرکت در جهت شکوفایی استعدادهای شگرف جوان خلاق و اندیشمند ایرانی تلاش دارد تا حرکتی نوین برای سازماندهی فعالیتهای علمی دانشجویی باشد. بنابراین این رویداد را میتوان بستری برای ایجاد همافزایی و به نمایش گذاشتن ایدهها و کشف ظرفیتهای برتر علمی دانست.
حفیظی افزود: از آنجا که انجمنهای علمی دانشجویی به عنوان یک ثروت ملی برای دانشگاهها از اعتبار ویژهای برخوردار هستند، هزینه کردن در خصوص توسعه این تشکلها در واقع نوعی سرمایهگذاری باارزش است، لذا انتظار میرود مسئولان فرهنگی دانشگاهها در این زمینه برنامههای راهبردی دقیقی پیش رو داشته باشند که خوشبختانه و با توجه به دستاوردهای سالهای اخیر جایگاه دانشگاه فنی و حرفهای در فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در بین دانشگاههای کشور برجسته است.
وی تاکید کرد: دانشگاه تلاش دارد زمینههای مناسب جهت مشارکت علمی و تخصصی دانشجویان در حوزههای مختلف را مهیا سازد، به امید اینکه پس از اختتامیه مراسم، ارتباطات موثر و سازنده با دانشجویان برگزیده جشنواره امتداد یافته و مسیر همافزایی و انتقال تجربیات فراهم شود.
همچنین محمدرضا جلیلی، معاون فرهنگی دانشگاه فنی و حرفهای نیز در این مراسم اظهار کرد: اصالت این رویداد بزرگ بر کار جمعی است. در این جشنواره انجمنهای علمی با یکدیگر به رقابت میپردازند. جشنواره حرکت با رویکرد مشارکت و فعالیت مشترک دانشجویان با هدف شناسایی انجمنهای علمی-دانشجویی و برنامهریزی برای تقویت آنها است.
وی با تاکید بر اهمیت فعالیتهای خلاقانه، کرسیهای آزاداندیشی و برنامههای نقد در دانشگاههای کشور، افزود: فعالیتهای بینرشتهای و عامالمنفعه و کارآفرینی که جزء اهداف دانشگاه است، امسال باید فعالتر باشند تا ارتباط حلقهها و ارتباط چهره به چهره را تقویت کنیم.
معرفی برگزیدگان جشنواره به بنیاد ملی نخبگان
همچنین علی امینینسب، رئیس اداره انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای کشور نیز در این مراسم بیان کرد: این جشنواره ششمین دوره در دانشگاه فنی و حرفهای و شانزدهمین دوره در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که یک عرصه برای رقابت دستاوردها محسوب میشود.
وی ادامه داد: از دوره چهاردهم برگزیدگان جشنواره حرکت به بنیاد ملی نخبگان معرفی میشوند و تحت حمایت آنها خواهند بود. این جایگاه جشنواره را میرساند که نگاه ویژه و جذب حداکثری داشته باشیم؛ دانشگاه فنی و حرفهای در جشنواره ملی حرکت در سال ۹۹ موفق به کسب ۶ مقام، در سال ۱۴۰۰ موفق به کسب ۵ مقام و در سال گذشته موفق به کسب ۷ مقام شد که ظرفیت بالای این دانشگاه را نشان میدهد.
امینی بیان کرد: جشنواره حرکت دانشگاه فنی و حرفهای در دو بخش ملی و رقابتی دروندانشگاهی برگزار میشود که در ششمین دوره این جشنواره سه بخش انجمن آموزشمحور، بینرشتهای و پویش سفیر حرکت اضافه شده است.
برنامه زمانی جشنواره
همچنین منصوره اشرافی، نایب دبیر اجرایی ششمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه فنی و حرفهای کشور نیز در این مراسم بیان کرد: از دانشجویان برگزیده انجمن علمی پوشاک الزهرا که در پانزدهمین جشنواره حرکت افتخارآفرین شدند تقدیر میکنیم و نامشان در بنیاد علمی نخبگان وزارت علوم ثبت خواهد شد.
وی در خصوص برنامه زمانی جشنواره گفت: ۱۰ مهرماه آخرین فرصت بارگذاری آثار است. تا ۱۸ مهرماه آثار پایش استانی میشدد و از ۱۹ تا ۲۶ مهر پایش در دبیرخانه انجام میگردد. داوری آثار به مدت یک هفته از ۲۷ مهر و داوری کشوری از ۶ آبانماه به مدت یک هفته برگزار میشود که از ۱۳ آبان ۱۴۰۲ به مدت یک هفته زمان برای بارگذاری آثار در سایت وزارت علوم خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفهای خراسان رضوی، این جشنواره در بخش رقابتی ملی در شاخههای انجمن علمی برتر، فعالیت خلاقانه، نشریه، مسابقه علمی محتوای دیجیتال، کارآفرینی علمی، بخش انجمن آموزشمحور، بخش ویژه، انجمن پویا، کتاب، اختراع، پویش سفیر حرکت و انجمن بین رشتهای و در بخش رقابتی داخلی جشنواره در شاخههای دانشکده آموزشکده برتر، استاد مشاور برتر، کارشناس برتر و اتحادیه برتر برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است آموزشکده فنی و حرفهای دختران الزهرا مشهد در مساحت ۳ هکتاری با ۱۰ ساختمان اداری و آموزشی، پذیرای ۲ هزار و ۸۰۰ دانشجو در پنج گروه مهارتی، علوم انسانی، هنر، چند رشتهای، صنایع شیمیایی و کامپوتر است.
دانشجویان در ۲۰ کد رشته، شامل ۱۳ کد رشته در مقطع کاردانی و ۷ کد رشته در مقطع کارشناسی در دورههای روزانه و شبانه در این آموزشکده تحصیل میکنند.
انتهای پیام
بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.
لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « جشنواره حرکت بستری برای کشف ظرفیتهای علمی برتر است » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.
( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)
دیدگاهتان را بنویسید