نمایشگاه هفته پژوهش امسال مانور دستاوردهای شرکت های دانش بنیان استان خراسان رضوی

رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: نمایشگاه هفته پژوهش مانور دستاوردهای  شرکتهای دانش بنیان استان خراسان رضوی برای ارائه و معرفی دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان است.

به گزارش پایگاه خبری گفتمان مهندسی، علی اسماعیلی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان در نشست خبری اعلام برنامه های نمایشگاه پژوهش که به همین مناسبت از 16 تا 18 آذرماه در نمایشگاه بین المللی مشهد برگزارمی شود، اظهار داشت: 150 شرکت دانش بنیان در فضایی به وسعت بیش از پنج هزار مترمربع بیش از 150 واحد صنعتی درآن حضور دارند.

وی با بیان اینکه  چهار کمیته ویژه اجرایی، علمی و محتوایی، اطلاع رسانی، تشریفات و مدیریت تشکیل شده تا نمایشگاه هفته پژوهش امسال از کیفیت بهتری نسبت به سال گذشته برخوردار باشد، خاطر نشان کرد: نمایشگاه پژوهش امسال از شکل دستوری و ابلاغی خارج شده و استقبال شرکت های دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه امسال بی نظیربوده است.

اسماعیلی،افزود: نمایشگاه هفته پژوهش امسال به شکل متمرکز در سالن فردوسی برگزار می شود و علاوه بر دانشگاه ها، پارک ها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، صنایع و استارتاپ ها در قالب 50 غرفه از دستگاه های اجرایی هم در رویداد حضور دارند.

وی گفت: از 54 اثر فناورانه و محصول پژوهشی که به دبیرخانه رونمایی آثار ارسال شده، 18 اثر انتخاب شده اند تا در رویداد امسال با حضور استاندار خراسان رضوی رونمایی می شوند.

اسماعیلی  خاطر نشان کرد : در رویداد امسال بالغ بر 30 کارگاه آموزشی و نشست تخصصی با حضور اقشار مختلف جامعه نخبگان استان برگزارمی شود.

وی  گفت: امروزه 60 درصد بودجه پژوهشی همه دستگاه های اجرایی باید به صندوق واحدی ذیل مدیریت وزارت علوم واریز شود تا در جریان تأمین نقدینگی طرح های دانش بنیان هزینه شود و بر این اساس، مقرر شده تا شرکت هایی که در رویداد امسال حضور پیدا کنند، بتوانند هم از این اعتبار بهره مند شوند و هم در سایه ارتباط با دستگاه های اجرایی، نیاز نهادهای حاکمیتی را به صورت مستقیم ثبت و برای رسیدگی به آن اقدام کنند.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان افزود : به موازات تسهیلات صندوق توسعه کسب و کارهای دانش بنیان، کارگزاران ویژه ای هم شناسایی شده اند تا بتوانند ظرفیت اعتبار مالیاتی شرکت ها را فعال و مسائل قانونی مربوط به معافیت ها را حل و فصل کنند.

سید ایمان شریعتی، معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری خراسان گفت:به موازات شبکه وسیعی از واحدهای فناور، به طور کلی سه پارک علم و فناوری در استان فعال است که یکی به شکل محوری در پارک خراسان و دو مجموعه دیگر در دانشگاه های فردوسی و علوم پزشکی قرار دارد.

شبنم مقدم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *