مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری پیگیری شد

پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری پیگیری شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری چند روز گذشته تعدادی از بازنشستگان شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری به دلایلی همچون عدم پرداخت بیمه تکمیلی، تعویق در پرداخت حقوق و… تجمع اعتراضی برپا کردند.

به گزارش ایسنا، امروز دوشنبه ۲۳مردادماه در دفتر ستاد احیای به معروف و نهی از منکر استان جلسه‌ای با حضور هومان محمودی، سرپرست شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری و ۵۰۰ نفر از نمایندگان بازنشستگان مخابرات از سراسر استان به دعوت ستاد احیای امر به معروف استان برگزارشد و این صنف به مطالبات معیشتی و مالی خود از قبیل قطع شدن سهمیه خوار و بار، عدم پرداخت بیمه تکمیلی بازنشستگان، تعویق چندماهه حقوق خود در حضور مسئول ذی‌ربط به بحث و گفت‌وگو نشستند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالفضل احمدی، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا به شرح حال ماجرای تجمع نمایندگان تعداد زیادی از بازنشستگان شرکت مخابرات استان پرداخت و اظهار کرد: در مراجعه‌ بازنشستگان مخابرات به ستاد احیای امر به معروف و نهی ازمنکر مبنی بر اینکه چندماهیست در روزهای دوشنبه تجمع مطالبات این صنف درسطح کشور ادامه دارد و در استان این مطالبات در جریان است و مطالباتی دیگری وجود دارد که هنوز استیفا نشده است.

وی ادامه داد: با دعوت از سرپرست شرکت مخابرات استان به ستاد و نمایندگان کانون بازنشستگان این شرکت به ستاد احیا، جلسه برای شنیدن مطالبات افراد برگزار شد و نمایندگان مستقیما به ارائه مطالبات خود در حضور مسئول مربوطه پرداختند. 

احمدی به اهمّ مطالبات کارمندان بازنشسته مخابرات پرداخت وتشریح کرد: از نخستین مطالباتشان، در زمینه خوار و بار بود که قبلا این سهمیه به آن‌ها پرداخت می‌شد اما اکنون قطع شده است.

وی افزود: بیمه تکمیلی از جمله خواسته‌های بازنشستگان بود که این موضوع با مشکل مواجه شده است و به آن‌ها تاکنون چیزی پرداخت نشده است. پیشنهاد افراد این بود که ساختمان سه‌طبقه‌ی مهمانسرا فروخته و معوقات بازنشستگان پرداخت شود. که البته این کار باید به‌طور جدی دنبال شود.
احمدی تصریح کرد: افزایش تعرفه‌های تلفن ثابت برای جبران معوقات بوده است که این‌هم به‌طور کامل پرداخت نشده است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گفت: در این جلسه محمودی، سرپرست شرکت مخابرات مدعی بود که پرداخت معوقات بازنشستگان، برعهده شرکت مخابرات تهران است؛ علت هم این است که پرداخت حقوق، مزایا و بیمه‌ها به شکل یکپارچه توسط تهران انجام می‌شود باوجود برگزاری جلسات و وبینارهای مختلف و رفت‌ و آمد این افراد، اما هنوز مشکلی از آن‌ها حل نشده است.

وی در ادامه بیان کرد: سرپرست شرکت مخابرات مدعیست که پرداخت معوقات بازنشستگان مخابراتی منوط بر وصول مطالبات استان از سوی دولت است. 

وی خاطرنشان کرد: از طرفی فروش ملک مهمانسرای شرکت مخابرات، علی‌رغم میل درونی بازنشستگان مخابراتی بود؛ چون این ملک از دارایی‌های استان به‌شمار می‌آید. اما باید درنظر گرفت بسیاری از خانواده‌ها در شرایط سختی گذران زندگی می‌کنند. لذا این اقدام می‌تواند التیام‌بخش وضعیت معیشتی بازنشستگان باشد تا سیاست‌های جدی در این زمینه اعمال شود.

احمدی در پاسخ به این سؤال که ورود ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در خصوص این ماجرا چگونه بود، توضیح داد: ستاد براساس قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر مکلف است که اگر در مجموعه‌ دستگاه‌های اجرایی ترک فعل یا معروف و ارتکاب منکری صورت گیرد، از طریق دستگاه‌های قضایی و اداری به پیگیری موضوع بپردازد.

وی در ادامه بیان کرد: در خصوص پیشگیری از وقوع جرایم، براساس همین قانون حمایتی، ستاد حمایت همه‌جانبه از آمران به معروف و ناهیان از منکر انجام می‌دهد. از جمله زمانی که ترک معروف یا انجام منکری در اداره‌ای انجام می‌شود، از طریق معاونت مطالبه‌گری ستاد و دستگاه‌های حاکمیتی گزارشات و مطالبات مردمی پیگیری می‌شود. گاهی اوقات برای رفع سریع مشکل، جلسات گفت‌وگو برای مدیران اجرایی ترتیب می‌دهد که اگر از این طریق حل نشد، توسط دستگاه‌های قضایی موضوع مورد رسیدگی قرار گیرد.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: مدیران باتوجه به موانعی که دشمن ایجاد کرده، باید تلاش مضاعفی داشته باشند و صادقانه به مردم وعده دهند. اگر مدیری حقوق خود را کامل دریافت کند اما نسبت به حقوق زیرمجموعه خود کوتاهی می‌کند مطالبه مردم در این‌جا حق است  که بگویند اگر حقوقی نیست پس چگونه شخص مدیر دارد ماهانه حقوق می‌گیرد؟ عدالت توزیعی اگر بین مدیر و زیر مجموعه برقرار باشد، صداقت مدیر بهتر به چشم می‌آید و همچنین اگر مطالبات مردم هم متناسب با توانمندی دولت و مدیران باشد، حقی از کسی ضایع نمی‌شود. 

هومان محمودی، سرپرست شرکت مخابرات چهارمحال وبختیاری در حاشیه این نشست، در خصوص مطالبه بیمه تکمیلی از سوی بازنشستگان مخابرات استان، اظهار کرد: بیمه تکمیلی در دو حوزه درمان و دندان پزشکی برقرار است اما در حوزه  داروخانه‌ها تقریبا از امروز شروع به کار کرد و علت این تأخیر به‌خاطر قرارداد مخابرات با بیمه دانا بود که از  امروز این حوزه هم شروع به فعالیت می‌کند.

وی به دلایل تأخیر خدمات بیمه به بازنشسته‌ها اشاره کرد و گفت: برخی از داروخانه‌ها تمایلی به انعقاد قرارداد با بیمه نداشتند و به شکل نقدی فعالیت می‌کنند اما برخی هم به صورت بیمه‌ای دارو می‌فروشند.

محمودی در خصوص قطع شدن سهمیه خواروبار برای کارکنان سابق شرکت مخابرات، بیان کرد: متاسفانه از حدود سال ۱۴۰۰ به علت مشکلاتی تأخیر ایجاد شد. اما مجددا از امروز شروع به کار کرده است و از فردا قرار است قسط‌هایی واریز شود و این تأخیر از بابت اوضاع مالی شرکت است که باعث این اتفاق شده است.

سرپرست شرکت مخابرات استان توضیح داد: تعویق در پرداخت حقوق بازنشستگان با شرکت مخابرات نیست بلکه با سازمان تأمین اجتماعی و خدمات درمانی است. صندوقی که مربوط به حقوق بازنشستگان است به موقع از سمت ما پرداخت می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه ملک مهمان‌سرا توسط مخابرات نمی‌تواند به فروش گذاشته شود ادامه داد: فروش ملک به تصمیمات مدیریتی بستگی دارد و اگر این مهمان‌سرا به فروش برسد مأموران مخابرات کجا می‌توانند استراحت کنند؟
انتهای پیام

بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.

لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « مشکلات بازنشستگان شرکت مخابرات چهارمحال و بختیاری پیگیری شد » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.

( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *