پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: آشنایی با انواع درب و پنجره UPVC
درب و پنجرههای یو پی وی سی دوجداره یکی از نوآوریهای محبوب در صنایع ساختمانی به شمار میآیند که در سالهای اخیر حجم عظیمی از توجهات را به خود جلب نموده است. این نسل از درب و پنجرههای دوجداره معمولا به صورت خام و سفید رنگ در ساختمان ها نصب میشوند اما انواع روکش دار و رنگ شده آنها نیز در بازار موجود می باشند. اطلاعاتی که در ادامه در مورد درب و پنجره دو جداره UPVC ارائه شده، حاصل تجربیات چندین ساله کارشناسان هایپر صنعت فامکو درباره درب و پنجره دو جداره است که میتواند راهنمای خوبی برای انتخاب و خرید این نوع درب و پنجره باشد.
به گزارش ایسنا به نقل از شرکت هایپر صنعت فامکو، درب و پنجره UPVC دو جداره دارای طراحیها و مدلهای مختلفی است که همین ویژگی دلیل محبوبیت این درب و پنجره دو جداره بین خریداران میباشد. خلاقیتهای ایجاد شده در طراحی و نصب درب و پنجره دوجداره UPVC، محدودیت نصب را از بین برده است و شرایط بهتری را برای معماران و طراحان داخلی فراهم کرده است.
با وجود این که درب و پنجره دوجداره یو پی وی سی دارای تنوع و استحکام بالایی میباشد اما قیمت ارزانتری نسبت به درب و پنجرههای دو جداره دیگر مانند درب و پنجره آلومینیومی دوجداره دارد. میتوان گفت که خرید درب یا پنجره UPVC شرایط مناسبی را برای خریداران ایجاد میکند و علاوه بر حفظ سرمایه و صرفه جویی در هزینهها باعث ایجاد فضایی جذابتر در ساختمانها میشود.
انواع درب و پنجره دوجداره UPVC
درب و پنجرههای UPVC در انواع زیر دستهبندی میشوند:
پنجره دوجداره UPVC ثابت: سادهترین نوع پنجرههای یو پی وی سی است. این نوع از پنجرههای UPVC بیشتر جنبه تزئیناتی و روشنایی دارند و با توجه به این که امکان باز و بسته کردن آنها وجود ندارد، برای تهویه و جابجایی هوا مناسب نمیباشند.
درب و پنجره دوجداره UPVC کشویی: درب و پنجرههای دوجداره یو پی وی سی ریلی یا محوری در انواع فولکس واگنی و لیفتاند اسلاید طراحی میشوند و برای استفاده در محیطهایی که با کمبود فضا مواجه هستند گزینه بسیار مناسبی میباشند.
درب و پنجره دوجداره UPVC فرانسوی: این مدل از درب و پنجره دوجداره یو پی سی به مدل کلاسیک درب و پنجرههای دوجداره UPVC نیز معروف است و میتوان آن را در محیطهای مختلف نصب کرد. ظاهر این پنجره مانند پنجرههای معمولی است که به صورت لولایی باز و بسته میشود.
درب و پنجره دوجداره UPVC چند ضلعی: درب و پنجره دوجداره یو پی وی سی مدل چند ضلعی درانواع قوسی، کمانی و خلیجی طراحی میشود. این مدل به دلیل ظاهری ویژه معمولا در پروژههای معماری خاص و ویلاهای مسکونی نصب میگردد.
درب پنجره دوجداره UPVC چند حالته: این درب و پنجره دوجداره، ترکیبی از چند مدل میباشد و برای طراحی و نصب نسبت به انواع سادهتر نیازمند هزینه بیشتری میباشد. لازم به ذکر است تعداد حالتهای این مدل درب و پنجره با توجه به ابعاد و نحوه طراحی متغیر خواهد بود.
درب پنجره دوجداره UPVC آکاردئونی: مدل آکاردئونی یکی از شکلهای خاص درب و پنجره پو پی وی سی بوده که علاوه بر کاربردی بودن، نمای زیبایی در محیط ایجاد مینماید و بیشتر در محیطهای ویلایی نصب میشود.
درب و پنجره دوجداره UPVC سایبانی: درب و پنجره دوجداره یو پی وی سی سایبانی و کلنگی معمولا به عنوان دریچهای برای تهویه هوا در نظر گرفته میشود. طراحی آنها به گونهای است که معمولا در سقفها و سرویسهای بهداشتی مورد استفاده قرار میگیرند.
کاربرد درب و پنجره دوجداره UPVC
درب و پنجره دوجداره UPVC در محیطهای زیر مورد استفاده قرار می گیرند:
ساختمانهای اداری
مسکونی
تجاری
بهداشتی
درمانی
تولیدیها و کارگاهها
مزایای درب و پنجره دوجداره UPVC
ایجاد نمای زیبا و جلوه بصری مناسب در فضا
جلوگیری از ورود انواع آلودگی به محیطهای داخلی
مانع از ورود یا خروج صدا
قیمت مناسب
قابل اجرا در پروژههای ساختمانی مختلف
قیمت درب و پنجره دوجداره UPVC
فاکتورهای کیفیت و استحکام بالا علیرغم اینکه هزینههایی را به دنبال دارد اما موجب میشود درب و پنجره دوجداره UPVC مدت زمان بیشتری قابل استفاده باشد. قیمت درب و پنجره UPVC دوجداره نو گاهی سبب این شده است که خرید درب و پنجره UPVC دست دوم یا کارکرده مقرون به صرفهتر باشد ولی استفاده از آنها به دلیل مشکلات ایجاد شده همچون عدم تطابق ابعاد درب و پنجره با چهارچوب مورد نظر یا طول عمر پایین برای خریداران توصیه نمیشود. شما میتوانید جهت مشاوره و خرید با کارشناسان مجرب هایپر صنعت فامکو با دو دهه سابقه در زمینه فروش درب و پنجره دوجداره UPVC تماس بگیرید.
انتهای رپرتاژ آگهی
بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.
لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « آشنایی با انواع درب و پنجره UPVC » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.
( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)
دیدگاهتان را بنویسید