پایگاه خبری گفتمان مهندسی به نقل از ایسنا: تجهیز ۳۱ روستای بخش «سردرود» رزن به دوربین مداربسته
ایسنا/همدان بخشدار سردرود شهرستان رزن از تجهیز ۳۱ روستای این بخش به دوربین مداربسته خبر داد.
رضا هادیذاکر در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در پنج ماهه نخست امسال ۳۱ روستای بخش سردرود با اعتباری افزون بر دو میلیارد تومان به سیستم دوربین مداربسته مجهز شدهاند.
وی مجموع دوربینهای مداربسته نصب شده در این روستاها را ۱۱۲ مورد برشمرد و اضافه کرد: از این تعداد، ۴۰ دوربین پلاکخوان و ۷۲ دوربین نظارتی بوده و با این اقدام بیش از ۹۰ درصد روستاهای بخش سردرود به دوربین مداربسته مجهز شده اند و در تلاش هستیم تا روستاهای فاقد دهیاری هم به دوربین مجهز شوند.
هادیذاکر از آغاز کلنگزنی چهار زمین چمن مصنوعی در هفته دولت در بخش سردرود خبر داد و خاطرنشان کرد: این تعداد زمین چمن مصنوعی در روستاهای تخت، ملابداق، خورونده و غینرجه با اعتباری افزون بر هشت میلیارد تومان کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن در هفته دولت آغاز خواهد شد.
وی همچنین با بیان اینکه در هفته دولت پروژههای ماده ۵۶ بخش سردرود مربوط به کانالهای آبرسانی به بهرهبرداری خواهد رسید، تصریح کرد: در تلاش هستیم تا پروژه بلوار جاده “دمق” به چایان نیز در هفته دولت افتتاح شود ضمن اینکه درمانگاه ملابداق با اعتباری افزون بر ۱۲ میلیارد تومان هفته دولت به بهرهبرداری میرسد.
هادیذاکر با اشاره به اینکه برای ۳۷ دهیاری بخش سردرود در سال ۱۴۰۱ اعتباری افزون بر ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان واریز شد، افزود: از ۲۸ میلیارد تومان اعتبار سال گذشته بنیاد مسکن شهرستان ۲۱ میلیارد توان آن به منظور جبران عقبماندگیها و محرومیتزدایی در بخش سردرود در زمینههای مختلفی چون زیرسازی و آسفالت هزینه شد.
وی با بیان اینکه در پنج ماهه نخست امسال ۱۱ هزار و ۶۵۰ متر جدولگذاری با اعتباری افزون بر چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از محل منابع داخلی دهیاریها در بخش سردرود انجام شده است، مطرح کرد: در ۱۱ روستای بخش سردرود که فاز نخست آسفالتریزی آنها انجام نشده بود، از سال گذشته تاکنون انجام شد.
هادیذاکر اظهار کرد: در پنج ماهه نخست امسال ۱۵ هزار و ۵۴۰ تن آسفالتریزی با اعتباری افزون بر ۳۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در سطح روستاهای بخش سردرود انجام شده که ۶۲۲۰ تن توسط بنیاد مسکن و ۹۴۲۰ تن توسط دهیاریهای بخش با مشارکت مردم انجام گرفته است همچنان این پروژه ادامه دارد.
وی میزان اعتبار اختصاص یافته به حوزه بنیاد مسکن در سال ۱۴۰۲ برای بخش سردرود را ۱۸ میلیارد تومان برشمرد و یادآور شد: تا سال مالی آینده روستای بالای ۲۰ خانوار که در بخش سردرود جدولگذاری و آسفالت نشده باشد، نخواهیم داشت.
وی ادامه داد: از محل اعتبارات ماده ۵۶ در ۱۳ روستای بخش سردرود ۱۷ رشته قنوات با اعتباری افزون بر ۱۰میلیارد تومان در حال اجراست ضمن اینکه علاوه بر آن در ۱۳ روستا دیگر نیز همزمان اجرای کانال کشاورزی با اعتباری افزون بر ۱۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان فعال است.
وی گفت: مدرسه ۹ کلاسه روستای ملابداق با اعتباری افزون بر ۱۲ میلیارد تومان از محل نوسازی مدارس، مدرسه شش کلاسه روستای خورونده، عملیات جاده دمق به چایان با مشارکت اداره راهداری با اعتباری افزون بر پنج میلیارد تومان، اورژانس جادهای غینرجه با اعتباری افزون بر دو میلیارد تومان، پروژه آبخیزداری منابع طبیعی در روستای تخت با اعتبار یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و درمانگاه چایان با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد از اهم پروژههای در حال اجرا در بخش سردرود به شمار میرود.
وی در ادامه با بیان اینکه امسال پاسگاه بابانظر در بخش سردرود تأسیس شد، افزود: در این رابطه ساختمان دهیاری با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان از محل منابع دهیاری و مشارکت اهالی بازسازی و تغییر کاربری داده شد و برای راهاندازی پاسگاه در اختیار پاسگاه قرار گرفت.
هادیذاکر همچنین با اشاره به اقدام بینظیر فرماندار رزن به عنوان پایلوت کشوری در رابطه با الحاق موضعی برخی از روستاها خاطرنشان کرد: در بخش سردرود برخی از دهیاران در این رابطه اقدامات خوبی انجام دادند به طوری که در روستای قادر خلج دو هکتار، خورونده هفت هکتار، سلطانآباد ۱.۵ هکتار، اورته قمیش ۲.۵ هکتار، بابانظر ۴.۷ هکتار و گاوسوار ۴۰۰۰ متر الحاق موضعی انجام گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در دو روستای غینرجه نیز ۲۰ هکتار و چهار بلاق ۱۴ هکتار در طرح هادی آنها بازنگری شده و زمین قابل توجهی در طرح بازنگری هادی به آنها الحاق شده است.
هادیذاکر یادآور شد: با اتفاق خوب الحاق موضعی دهیار روستای سلطانآباد با الحاق ۱.۵ هکتار زمین به محدوده روستای خود حدود ۴ تا ۵۰۰۰ متر آن را تفکیک کرده و به فروش رساند که از این محل برای دهیاری روستا سه میلیارد تومان برای اجرای پروژه های عمرانی روستا ایجاد درآمد کرد.
وی اظهار کرد: دهیاری روستای بابانظر هم با الحاق موضعی ۴.۷ هکتار به محدوده روستا خود بخشی را تفکیک کرده و به فروش رساند و از این محل تاکنون سه میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان از محل فروش زمین در سطح روستای خود آسفالتریزی داشته است.
انتهای پیام
بروزترین اخبار صنعت ساختمان را در پایگاه خبری گفتمان مهندسی دنبال کنید.
لطفا نقد، نظر و پیشنهاد خود را درباره خبر « تجهیز ۳۱ روستای بخش «سردرود» رزن به دوربین مداربسته » از طریق فرم زیر اعلام نمایید.
( جمسا – جامعه مهندسان ساختمان ایران)
دیدگاهتان را بنویسید